Casa la Felicidad (Cádiz, Spain): Strand

Strand

Het strand van de Modderige rekening met de Europese erkenning aan de kwaliteit van zijn middelen en diensten, die van ononderbroken vorm tien jaar… heeft verkregen de BLAUWE VLAG. Modderige zeggen moet aan één van beste stranden van het zuiden noemen, omringd door ruime pijnboom is de bosjes op dit ogenblik één van de aantrekkelijkere toeristencentra van Spanje. Hun omvang en vertraagde urbanisatie, zijn erin geslaagd om een massatoerisme te vermijden en de natuurlijke rijkdom te bewaren.

ALGEMENE PRESTATIES VAN HET STRAND. -

Naam: Playa de la Barrosa
Provincie: Cádiz
De Plaats van Cadiz: Chiclana de la Frontera
van de Grens: 8000 M.s
Breedte: 60 M.s (of meer als er laag getijde)
is Samenstelling: Het zand van de Kleur van het zand: Het vergulde Zand van de Korrel: Fijne Voorwaarden: Gematigde schommelingsObservaties: In seizoen, telt het op de diensten van controle namens het Rode Kruis en Lokale Policía. Het heeft douches, baden en kleren in al zijn lengte. Het centrum van de opvang en de dienst van controle voor kinderen (armband met gegevens in het geval van verlies), evenals veelvoudige kinderactiviteiten, overleg en nocturnal bioskoop.





Slaapkamers, Studio, Omgeving huis...

Casa la Felicidad

"Casa La Felicidad " telt 4 slaapkamers en een studio die u voor het door u gewenste aantal dagen of weken kunt huren.Het huis met grote tuin en zwembad ademen rust en stilte uit ; " je wordt gewekt door vogelgezang ". De tuin heeft allerlei plekken en terrassen waar je kunt zonnebaden of juist in de schaduw kunt genieten van bijvoorbeeld een lokaal drankje terwijl je een boek leest. ( wij hebben een bibliotheek).

O
p slechts 8 minuten loopafstand bevinden zich de grootste witte stranden van Andalusië.

H
et dichtsbijzijnde strand Playa la Barrosa, 8 kilometer lang, biedt rust maar ook restaurantjes, bars en winkels. Playa la Barrosa wordt aan de ene kant begrensd door golfterreinen en paardrijmogelijkheden en aan de andere kant door het aan de baai gelegen oude vissersdorp Sancti Petry met jacht- en vissershaven , zeilers, kite-en windsurfers en kanoërs. Uitkijkend op het eiland met het kasteel Sancti Petry, waar Hercules geboren is, ervaar je hier de spectaculairste zonsondergangen.

V
oor meer vertier en cultuur is het slechts 5 minuten rijden naar Chiclana de la Frontera ( Càdiz).

D
e bergen van de provincie Cádiz, de witte Moorse dorpjes zoals Medina Sidonia, Vejer en cultuursteden als Sevilla, Jerez en Cádiz zijn goed bereikbaar.

D
e dichtsbijzijnde luchthavens zijn die van Jerez en Sevilla, die van Malaga ligt wat verder.

 

chiclana

Kaart van Plaats

Maak zijn reserveeinden

Maak zijn reserveeinden
Reserve voor de zomer, carnivals, de prijzen van motociclismo, enz...
Telefoon
.- +34 956 49 73 70
Email
.- casalafelicidad@hotmail.com