Casa la Felicidad (Cádiz, Spain): Wij bieden u

Wij bieden u


"CASA LA FELICIDAD" bestaat uit " Casa Grande" met 4 ruime slaapkamers met badkamer en een grote salon met porch. In het bijgebouw bevindt zich de studio met privéterras en de bodeguita.

De grote tuin ( 2500 vierkante meter) heeft legio terrassen en zitjes, waar u zowel zonnig of schaduwrijk kunt vertoeven; het grote zwembad.

Ondanks dat u zich maar op acht minuten loopafstand van het 12 kilometer lange prachtige zandstrand van La Barrosa, met een keur aan restaurants, bars en winkeltjes, bevindt, ademt "CASA LA FELICIDAD" intimiteit en rust uit; u wordt gewekt door vogelgezang.

De omgeving kent legio sportieve, culinaire en culturele mogelijkheden.






Slaapkamers, Studio, Omgeving huis...

Casa la Felicidad

"Casa La Felicidad " telt 4 slaapkamers en een studio die u voor het door u gewenste aantal dagen of weken kunt huren.Het huis met grote tuin en zwembad ademen rust en stilte uit ; " je wordt gewekt door vogelgezang ". De tuin heeft allerlei plekken en terrassen waar je kunt zonnebaden of juist in de schaduw kunt genieten van bijvoorbeeld een lokaal drankje terwijl je een boek leest. ( wij hebben een bibliotheek).

O
p slechts 8 minuten loopafstand bevinden zich de grootste witte stranden van Andalusië.

H
et dichtsbijzijnde strand Playa la Barrosa, 8 kilometer lang, biedt rust maar ook restaurantjes, bars en winkels. Playa la Barrosa wordt aan de ene kant begrensd door golfterreinen en paardrijmogelijkheden en aan de andere kant door het aan de baai gelegen oude vissersdorp Sancti Petry met jacht- en vissershaven , zeilers, kite-en windsurfers en kanoërs. Uitkijkend op het eiland met het kasteel Sancti Petry, waar Hercules geboren is, ervaar je hier de spectaculairste zonsondergangen.

V
oor meer vertier en cultuur is het slechts 5 minuten rijden naar Chiclana de la Frontera ( Càdiz).

D
e bergen van de provincie Cádiz, de witte Moorse dorpjes zoals Medina Sidonia, Vejer en cultuursteden als Sevilla, Jerez en Cádiz zijn goed bereikbaar.

D
e dichtsbijzijnde luchthavens zijn die van Jerez en Sevilla, die van Malaga ligt wat verder.

 

chiclana

Kaart van Plaats

Maak zijn reserveeinden

Maak zijn reserveeinden
Reserve voor de zomer, carnivals, de prijzen van motociclismo, enz...
Telefoon
.- +34 956 49 73 70
Email
.- casalafelicidad@hotmail.com